Bokföringsbyrå i Stockholm

Account on us på Värmdö i Stockholm, är en auktoriserad redovisningsbyrå, som grundades och drivs av LIlian Holm. Mitt och Kristoffers företag Smart Hemsida har haft nöjet att leverera en hemsida till Account on us. Lilian är en mycket trevlig och redig person att ha att göra med. Hon är mycket ambitiös och jag har det största förtroende för de tjänster hon levererar. Lilian tänker inte bara på sin egen affärsverksamhet utan ser till att förmedla affärer till sina samarbetspartners, vi har fått ett antal hemsides-kunder av henne, vilket vi är mycket glada och tacksamma över.

Auktoriserad Redovisningsbyrå i Stockholm

Bokföring, redovisning

Account on us är alltså en bokföringsbyrå i Stockholm som arbetar med alle handa ekonomitjänster. Du får hjälp med skatter, bokslut, bolagsbildning, reskontrahantering för att nämna något.

Läs mer på Account on us hemsida om en bra >> redovisningsbyrå i Stockholm

Jan Roostal, entreprenör Smart Hemsida

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera