INSIDE JOB – Wall Street köpte horor o kokain på firmakort

INSIDE JOB

Pengar allt för Wall Street

SVT visade igår kväll den prisbelönta ”INSIDE JOB”. Den gick lite sent, så jag spelade in den, men hann se en del. Det var verkligen häpnadsväckande, man hade kunnat skratta gott, om det inte hade varit för följderna av alla excesser, människor som fått gå från jobb och bostad p g a dessa psykopater, som styr i finansvärlden.

I filmen intervjuas en (f d?) bordellmamma, som berättar, om jag minns rätt, att femtio procent av hennes kunder kom från Wall Street. De hyrde t ex en Lamborghini som de plockade upp fnasken i. Allt betalades med firmakort och bokfördes som konsultarvode/IT-kostnader.

http://www.youtube.com/watch?v=FzrBurlJUNk

Filmen går i repris sent i natt på SVT. Se den, det är nästan ett måste, jag ska göra det så snart jag kan.

INSIDE JOB

Om INSIDE JOB

Jan Roostal
Entreprenör Smart Hemsida
Cert instr i Primordial Sound Meditation

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera