Ny hemsida åt Waterjet Entreprenad AB

Vi har glädjen att hälsa Waterjet Entreprenad AB välkommen till samarbete med Smart Hemsida. Vi har fått i uppdrag att uppgradera företagets profil och marknadskommunikation på internet. Detta sker genom produktion av en ny hemsida med publiceringsverktyg för företaget. Tillsammans med kund, kommer vi ta fram en sökordsprofil på företagets mest relevanta sökfraser, för att fånga nya kunder på nätet, genom en effektiv sökmotoroptimering. Sökordsprofilen används bland annat för att bearbeta text, rubriker, viktiga fält och interna länkar.

Waterjet Entreprenad AB, har arbetat/arbetar med så prestigefyllda uppdrag som renovering av Årstabron, Arlanda P-hus och just nu deltar man i den omfattande om- och tillbyggnaden av Täby Centrum.

Ansvarig sökmotoroptimering Smart Hemsida

Jan Roostal

Driver företaget Smart Hemsida
tillsammans med KTH-ingenjören Kristoffer Sundqvist

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera