Tandläkare i Upplands Väsby

Väsbytandläkarna – Din tandläkare i Upplands Väsby, hittar Du ett stenkast från pendeltågsstationen.

Tandläkare i Upplands Väsby

På mottagningen arbetar >> tandläkarna Lars Ekdahl o Tommy Bast

Tandläkarmottagningen i Upplands Väsby tillhandahåller all slags allmäntandvård, baserad på tandläkarnas långa erfarenhet, alltid i kombination med att bruka den allra senaste tekniken. Man utför estetiska behandlingar, som blekningar, skalfasader, porslinsfyllningar, allehanda porslins- zirkoniumkronor och broar. Man gör även Implantatbehandlingar, av enskilda tandluckor eller hela käkar, inklusive röntgenundersökningar, samt kirurgisk tandvård. Läs mer på Väsbytandläkarna hemsida >> Tandläkare i Upplands Väsby

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar