Låsjour – akuta låsproblem Stockholm – Kontakta Storstadens lås!

Ett stort tack till Anders på Storstadens lås, som trots att jag ringde två gånger och besvärade, vänligt förklarade för mig, hur jag skulle fixa låsvredet på insidan av min ytterdörr.

Det besparade mig en jourutgift på mellan 1.500 och 2.500 kronor.

Meningen var att jag skulle skruva ut låset och ta mig till Täby Lås på Näsbydalsvägen i Täby. Men det var betydligt knöligare än jag trodde, att få loss låset. De sista två skruvarna, som man måste lossa för att kunna dra ut hela låset fick jag aldrig loss.
Klockan blev över fem och jag tänkte att jag måste ringa en låsfirma med jour. Jag hade i och för sig, kunnat låta allt ligga och bara låsa med sjutillhållarlåset, men det kändes inte bra att ha en dörr utan handtag och överlås över natten.

Började ringa olika låsfirmor. Min första tanke är ju, att om någon ska komma och pilla med mitt lås och jag eventuellt måste byta till ett nytt, vill jag ju veta att det är ett seriöst företag. Det här är en skum bransch, nästan ingen av firmorna som jag fick träff på högst upp på Googles träfflista, anger sitt korrekta juridiska namn, som man kan kolla att det finns registrerat på Bolagsverket, oerhört märkligt.
Sen har många av låsfirmorna, alltså varje enskild firma ett otal websiter registrerade och låtsas som de är ett lokalt företag i Täby, Vallentuna, eller t ex Södermalm, fast det bara är ett bolag, som är verksamt över hela StorStockholm. Känns mycket oseriöst tycker jag, vad är det för bransch?

Dessutom för mig som säljer hemsidor, så har den här branschen några av de värsta och sunkigaste hemsidor jag sett!

Men en av firmorna gav ett seriöst intryck, nämligen Storstadens Lås

Även om hemsidan behöver en uppgradering, så är den ändå informationsmässigt ett föredöme i branschen. Det står lite om företaget, det finns bilder och  namn på personalen och framför allt (!) så anger de korrekt firmauppgifter!

Sen tycker jag det är föredömligt att man tänker på kundnyttan i första hand, trots att det inte tjänade några pengar alls på mig. Men jag kommer varmt rekommendera detta företag, till alla som behöver ha tag i en jour-låsfirma, eller behöver hjälp med sitt lås!

Storstadens lås hittar Du på www.storstadenslas.se

Journummer 08 – 21 21 21

Jan Roostal
entreprenör som driver företaget Smart Hemsida

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar