Om Jan Roostal

”Önskan om trygghet motverkar alla stora och ädla företag och initiativ.” Tacitus, romersk filosof

År 2005, vågade jag äntligen säga upp mig och ta farväl efter 19 år som löneslav och kredithandläggare på ett finansbolag. Äntligen förstod jag att jag i själ och hjärta är en entreprenör, inte löntagare.

I slutet av 2006 startade jag tillsammans med min kompanjon, som 2010 tog sin ingenjörsexamen på KTH, företaget Smart hemsida. Vi säljer och skapar sökmotoroptimerade hemsidor med ett extremt användarvänligt publiceringsverktyg. Utmärkt för Dig som företagare som vill ha en effektiv marknadsföring på internet och en hemsida Du enkelt kan uppdatera själv, utan tekniska kunskaper.

.

Läs mer på Smart hemsida om våra  hemsidor med publiceringsverktyg

Känslan av att ha upptäckt en affärsmöjlighet, tagit tag i tillfället och skapat ett företag av det, det fyller mig med glädje, entusiasm och en känsla av att verkligen vara levande. Mina kunskaper om sökmotor-optimering har jag fått genom att arbeta som återförsäljare för Eurovator AB:s tjänster för sökordsmarknadsföring. Denna teoretiska kunskap har jag sedan prövat och fått bekräftad genom att sökmotoroptimera mina/våra egna websiter.

Jag tror på ett andligt perspektiv inom affärsverksamhet. Det innebär, att en affär alltid ska vara till båtnad för båda parter, störst möjliga nytta för såväl leverantör som kund. Kunden ska alltid få ett ärligt råd, även om det innebär att jag inte får sälja. Sådant skapar förtroende, vilket långsiktigt alltid kommer ge mer affärer.

Är även i mindre omfattning verksam inom området hälsa, motivation och personlig utveckling där jag undervisar i Dr Deepak Chopras meditationsteknik och ägnar mig åt självstudier inom området coaching och motivation. Har producerat CD för meditation, tillsammans med kompositören Patrik Skantze. Har hållit föredrag om pengar, våra tankar om dem och hur vi använder sinnet för att se möjligheter, i stället för att fokusera på att snåla. I huvudet finns också flera böcker, varav är påbörjad i datorn. Är en tacksam nykter alkoholist sen 1985. Jag är en eldsjäl, som brinner för att sprida meditation till fler människor och att inspirera mig själv och andra att verkligen ta vara på sitt liv, att göra det till ett mästerverk.

Är fascinerad av entreprenörer, företag och affärsliv och vill verka för att sprida en andlig dimension inom affärslivet. Den som driver ett företag, för att hon eller han tycker att det är kul och strävar efter att leverera största möjliga kundnytta och sedan värde för aktieägare, personal och andra intressenter, samt med minimal påfrestning på miljön, den skapar bestående värden.

Företagaren som lever endast för den krassa egennyttan, lever ett fattigt liv och kan egentligen aldrig i sann mening njuta av sina pengar.

Jan Roostal 08-792 34 26, 0733-786957

www.roostal.com

Comments are closed.